NGK Houten: training voor baanlozen

Praktijkcentrum | 18 februari 2017
  • Praktijklokaal

Het werk dat je doet, bepaalt mede je identiteit – ik ben bakker, ik ben dominee – en je baan verliezen heeft dan ook grote impact op iemands leven. De NGK Houten biedt daarom een training aan voor baanlozen: AanZet. Het is een ‘gave(n) training’ voor mensen die zich op de een of andere manier in willen zetten in hun omgeving en tegelijk zichzelf beter willen leren kennen. Het kan ook gaan om mensen die hun eigen mogelijkheden en onmogelijkheden willen (her)ontdekken.

Voor mensen zonder baan biedt de training een gelegenheid om na te denken over hun mogelijkheden, wensen en de te nemen stappen. In maar liefst acht bijeenkomsten krijgen de deelnemers de kans om zicht te krijgen op hun talenten, hobby’s en eigenschappen, maar ook op eventuele blokkades. Ze leren om die praktisch in te zetten en ze waardevol te maken voor zichzelf en voor mensen om hen heen. De training start op 8 maart en vindt plaats onder professionele begeleiding.

Webtip
www.delichtboog.nl/wat-we-doen/cursussen/geloof-en-dagelijks-leven/aanzet

Over de auteur
Praktijkcentrum

Het Praktijkcentrum (GKv) ondersteunt en begeleidt kerken bij het gemeente-zijn in een geseculariseerde cultuur. Zie www.praktijkcentrum.org.

Het mysterie van Jezus’ wonderen

Het mysterie van Jezus’ wonderen

Rolf Robbe
  • Beschouwing
  • Thema-artikelen
Voor wie meer wil ontdekken over: Wonderen

Voor wie meer wil ontdekken over: Wonderen

Peter Hommes
  • Reisbagage
  • Thema-artikelen

Reageer op dit bericht

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief