OnderWeg presenteert de special Hoop

Bestel nu één of meerdere exemplaren om cadeau te geven of uit te delen

Mock-up tafelHoop is vaak de grote afwezige in het leven van mensen. Ergens zijn we daaraan gewend en werken we er zelf aan mee. Maar het schuurt: wij zouden als christenen beter moeten weten, toch?

Op 3 november verscheen onze special Hoop, als subtiel tegengeluid tegen alle wanhoop, cynisme, pessimisme, inspiratieloosheid en wantrouwen om en (wellicht ook) in ons. We verdoezelen de realiteit daarvan niet, allerminst zelfs. Maar zetten er in een boeiende variatie aan persoonlijke verhalen, beschouwingen, foto’s en interviews wel wat tegenover: het verhaal van de hoop.

Hieronder enkele pagina’s uit de special:

Lees ook het tweegesprek met Karel en Willem Smouter, ‘Vader en zoon Smouter over kerk, hoop en kruis‘, toegankelijk voor abonnees én niet-abonnees.

Bestel Hoop

De prachtig uitgevoerde special (76 pagina’s) is heel geschikt om cadeau te geven of uit te delen:

  • aan gemeenteleden;
  • in huiskringen;
  • aan familie en vrienden;
  • aan uzelf (als u niet geabonneerd bent op OnderWeg).

Hoop kost € 4,95 per stuk en kan besteld worden via administratie@onderwegonline.nl. Geef s.v.p. aan hoeveel stuks u wilt en naar welk adres we de specials kunnen sturen.

Gratis proefabonnement op OnderWeg

Alle abonnees van OnderWeg kregen op 3 november Hoop in de bus. Ben je nog geen abonnee en wil je ons tweewekelijkse magazine drie maanden lang gratis ontvangen? Neem dan een proefabonnement.