Je eigen foto op het kerkblad

0

In de Maranathakerk (NGK) in Barendrecht krijgen gemeenteleden de kans om de visuele kant van het kerkblad te versterken. Dat kerkblad heeft net een nieuwe naam gekregen: het was eerst Tot Dienstbetoon en het heet nu Maranatha Magazine. Tegelijk krijgt het blad een nieuwe uitstraling.

041704 Praktijklokaal foto 1Gemeenteleden mogen foto’s aanleveren voor de cover, zodat daar ook iets van de veelkleurigheid van de gemeente zichtbaar wordt. Het hoeven geen foto’s in strikte zin te zijn: ook beelden van een kindertekening of van een creatief werkstuk zijn welkom. Ze moeten iets te maken hebben met de gemeente en bijvoorbeeld een element van de visie van de gemeente laten uitkomen. Maranatha Magazine verwoordt deze visie als volgt: ‘We willen verbonden zijn rond de kern van het evangelie en daar zo veel mogelijk mensen bij betrekken.’ Bij de foto kan de inzender een korte toelichting van ongeveer honderd woorden plaatsen.`

Op de omslag van het eerste nummer staat een foto van Marco Nedermeijer van de vuurtoren van Texel. Hij noemt een vuurtoren een teken van hoop en toekomstperspectief en dat aspect zit ook in de naam Maranatha (zie 1 Korintiërs 16:22).

Delen.

Over de auteur

Het Praktijkcentrum (GKv) ondersteunt en begeleidt kerken bij het gemeente-zijn in een geseculariseerde cultuur. Zie www.praktijkcentrum.org.

Laat een reactie achter