‘Kerkpunt’ nieuwe naam toerustingscentrum

OnderWeg | 1 april 2021
  • Nieuws

Kerkpunt wordt de naam van de fusieorganisatie van het Praktijkcentrum, de Nederlands Gereformeerde Toerusting en het Diaconaal Steunpunt. Het centrum is sinds begin 2021 actief in het kader van de hereniging van NGK en GKv.

Kerkpunt_logo_RGBDirecteur Cors Visser is blij met de naam ‘Kerkpunt’: ‘Wij maken een punt van kerk-zijn. Want in en door kerken kunnen mensen iets proeven van het koninkrijk van God. Kerkpunt staat ook voor een plek waar mensen terechtkunnen. Vanuit een levend geloof, met hart voor de kerk en met onze kennis en ervaring willen we kerken inspireren en begeleiden.’

De belofte van Kerkpunt is: ‘kom verder in kerk-zijn’. Daarmee wil de organisatie uitstralen dat ze zowel uitnodigend als toekomstgericht is. Kerkpunt wil door de fusie gemeenten binnen en buiten GKv en NGK beter van dienst zijn en heeft daarvoor nu meer kennis en expertise in huis, aldus Visser. Bij Kerkpunt werken twaalf mensen op het terrein van jeugd, missie, diaconaat, kerkenraden, predikanten en gemeentebrede ontwikkelingen.

Voor wie meer wil ontdekken over: Zorg!

Voor wie meer wil ontdekken over: Zorg!

Els Veurink (HR)
  • Reisbagage
  • Thema-artikelen

Reageer op dit bericht

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief