Column: Marineren

Eline de Boo | 13 november 2021
  • Column

Eten en over God vertellen, dat was al in bijbelse tijden een ideale combinatie. Voedsel is iets universeels, het staat centraal in elke cultuur. Door elkaars eten te proeven, leren we elkaar beter kennen en waarderen. Zo leerde een Aziatische vriendin me de fijne kneepjes van het marineren. Het maakt vlees en groente malser en smakelijker. Je legt iets in een zure vloeistof en voegt kruiden toe. Ik gaf het weer door aan Grace, een (zeldzame) Amerikaanse die elke dag zelf kookt. Ik deelde met haar iets van mijn liefde voor de Aziatische keuken en van mijn geloof.

U moet u inloggen om dit artikel te bekijken. Inloggen om toegang te krijgen.
Over de auteur
Eline de Boo

Eline de Boo is schrijfster met een missionaire roeping.

Hopen tegen wil en dank

Hopen tegen wil en dank

Arie Kok
  • Interview
  • Thema-artikelen
Zal er ooit een dag van vrede zijn?

Zal er ooit een dag van vrede zijn?

Peter Hommes
  • Opinie
  • Thema-artikelen

Reageer op dit bericht

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief