Kerkelijk memoryspel uit Deventer

0

040304 Praktijklokaal foto 2De 3G-kerk (CGK/GKv/NGK) in Deventer heeft het eerste kerkelijke memoryspel op de markt gebracht, met als doel geld binnen te krijgen voor de vernieuwbouw van de Koningskerk. De memoryplaatjes bevatten afbeeldingen van waar het in de kerk over gaat, zoals liefde voor elkaar, het anker van de hoop en het teken van de vis, en wat er in de kerk gebeurt: Bijbel lezen, avondmaal vieren, dopen, preken, muziek maken. Het kerkgebouw op één van de plaatjes is het silhouet van de Deventer Koningskerk.`

Het memoryspel is ontworpen door gemeentelid Jacobien de Krijger. Hoewel het primair met een financieel doel is uitgebracht, kan het volgens actiecoördinator Astrid Zwartenkot ook goed dienen voor gesprek en uitleg over het evangelie en de kerk: op jeugdclubs, in de kindernevendienst, op school en thuis. Het is bruikbaar in kerken van diverse signatuur, geproduceerd in samenwerking met www.kerkdienstgemist.nl en voor € 8,95 te bestellen via actie@3gk-deventer.nl.

Delen.

Over de auteur

Het Praktijkcentrum (GKv) ondersteunt en begeleidt kerken bij het gemeente-zijn in een geseculariseerde cultuur. Zie www.praktijkcentrum.org.

Reacties zijn gesloten.