Veenhartkerk: de Bruggeslootkapel

0

In de Veenhartkerk (GKv) in Mijdrecht (gemeente De Ronde Venen) hebben Annemiek en Martin Oudman het initiatief genomen om een kapelletje in te richten, de Bruggeslootkapel. Met de kapel willen ze een plek bieden waar je kunt bidden voor de Veenhartkerk, voor de omgeving de Ronde Venen en voor de gebedspunten die je voorgangers achterlaten. Zo blijf je betrokken bij elkaar, vinden ze in Mijdrecht.

PraktijklokaalIedereen kan erheen, maar ze zorgen er twee weken lang voor dat er elke dag een moment is waarop iemand van de Veenhartkerk aanwezig is. ‘Zo ontstaat deze twee weken een gebedsketting, waarin we bidden voor de Ronde Venen en elkaar.’

Wil je naar het kapelletje toe, dan moet je wel even intekenen op de website. Je kunt ook zomaar gaan, maar dan kun je een bordje treffen waarop staat dat de ruimte even bezet is. Er kan een persoon tegelijk naar binnen. Kom je met meer, dan alleen uit hetzelfde gezin. Het kapelletje is open van negen tot negen.

Delen.

Over de auteur

Het Praktijkcentrum (GKv) ondersteunt en begeleidt kerken bij het gemeente-zijn in een geseculariseerde cultuur. Zie www.praktijkcentrum.org.

Laat een reactie achter