GKv Schildwolde organiseert themaweek rond relaties

0

De GKv Schildwolde gaat in de week voor Valentijnsdag dagelijks aandacht besteden aan het thema ‘relaties’. Het accent ligt op het huwelijk en de voorbereiding daarop. Het programma bestaat uit onder meer een themadienst en verschillende gespreksavonden.

In de week voor Valentijnsdag (7-14 februari) worden er door heel het land activiteiten georganiseerd rond het thema ‘relaties’. De GKv Schildwolde pakt het onderwerp gemeentebreed aan. Het programma focust op het huwelijk, maar gaat ook in op de rol van relaties in het leven van mensen die niet getrouwd zijn.

De vrijgemaakte gemeente trapt de themaweek op zondag 8 februari af met een dienst rond Prediker 4:9-12 (‘Je kunt beter met zijn tweeën dan alleen zijn’). Op de daaropvolgende doordeweekse avonden staan tal van activiteiten gepland voor verschillende doelgroepen.

De jeugd gaat bijvoorbeeld op twee avonden in op de betekenis van relaties en de verschillen tussen mannen en vrouwen, echtparen spreken met elkaar over liefdestalen en ouderen buigen zich over het onderwerp ‘ouder worden en relaties’.

De week sluit op zaterdagavond af met een filmavond, waarop de film Fireproof wordt vertoond.

OnderWeg besteedt ook aandacht aan relaties door middel van een themanummer, dat vandaag (7 februari) uitkwam. Thema van het nummer is: eerlijk zijn over relaties.

Webtips
www.gkv-schildwolde.nl/themaweek-relaties/
www.onderwegonline.nl/nieuwste-nummer

Delen.

Over de auteur

Jordi Kooiman is freelance journalist en webredacteur van OnderWeg.

Laat een reactie achter