Tweets

| 2014-07-12
  • Jaargang 58
  • nummer 14
#Tweet: Heb jij ook zo in de zomerconferentie?
@JafethBekx van @insalvation in ieder geval wel! https://www.youtube.com/ watch?v=Okc7oB9WuMo (via
@newwinenext)
Over deze tweet: De zomerconferentie van New Wine komt er bijna aan! Voor jongeren is er een apart programma samengesteld: ‘New Wine NEXT’, met als thema ‘Hello love’.
‘Liefde’ zien we op allerlei manieren, in goede en verkeerde vormen, om ons heen.
Toch is het lastig om te begrijpen wat liefde nu écht betekent. In ‘New Wine NEXT’ gaan de deelnemers op zoek naar de vraag wat de liefde van onze Hemelse Vader betekent. Aan de hand van Gideon, David en Jezus wordt onderzocht wat je hiermee kunt in je dagelijks leven. Het uiteindelijke doel: het verwelkomen van Gods liefde in jouw leven.
Naast de ochtend- en avondcelebrations zijn er verschillende seminars en workshops te volgen, waarin dieper wordt ingegaan op het thema. Zie www.newwinenext.nl/zomerconferentie.

#Tweet: ‘Wilt u de #CHEde feliciteren? Dan zouden wij een gift hiervoor bijzonder op prijs stellen!’
http://www.compassion.nl/che (via @blHoddenbagh)
Over deze tweet: Dit jaar viert de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) dat zij 60 jaar bestaat.
In dit kader zijn er verschillende acties op touw gezet, zowel voor studenten als niet-studenten. In de afgelopen periode zijn er verschillende dagen geweest in samenwerking met Dien je Stad en hebben studenten zich ingezet voor hulpbehoevende cliënten.
Ook is er een seminar geweest met Ben Tiggelaar over leiderschap en je droom voor de toekomst. Wil je de CHE feliciteren? Dan kan dat onder meer door het overmaken van een gift voor het Compassion Leadership Developement Programma (LDP), bedoeld om kansen te geven aan jongeren die de capaciteit hebben om te studeren, leiderschapskwaliteiten bezitten en een levend geloof hebben.


Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief